search
 • bg
 • Език
  Валута

Доставка и връщане

Доставка

Можете да очаквате поръчаните артикули да пристигнат съгласно приблизителната дата за доставка, което зависи от начина на доставка, който сте избрали. Възможно е артикулите да пристигнат и по-рано от дадената дата за доставка. Моля имайте впредвид, че датата за доставка е само приблизително изчисление и не може да бъде гарантирана.

 Без да се отчита срока на потвърждение и кредитно удобрение, поръчки, които са вече потвърдени и одобрени ще бъдат изпратени в рамките на 1 до 3 работни дни. Поръчки, които имат потвърждение и одобрение на кредита ще пристигнат както следва долу:

 Доставка за България – пристига в рамките на 48 часа - 5 лв

 Извън България:

 Икономичнa доставка – пристига в рамките на 7 до 21 работни дни – цена: 7 евро

Експресна доставка – пристига в рамките на 2 до 4 работни дни – цена: 12 евро

Ваучерите за подарък пристигат отделно без такса.

Всеки адрес, който ни задавате за доставка, включително и адреси за получаване на подарък се смята за отделна поръчка и е предмет на съответните такси за доставка.

 

Проверете статуса на поръчката и проследете доставката си оналйн

Лесно е да проверите статуса на Вашите поръчки. Просто отидете на „Поръчки“ в менюто „Твоят Профил“. От там кликнете на някоя поръчка за да видите пълната информация, която включва номерът за проследяване на пратката. Когато кликнете на номера ще бъдете пренасочени директно към сайта на куриера-доставчик, където ще може да проследите напредъка на вашата доставка/и.

 

Връщане на стоки

       1. Можете да ни върнете само продукти, които са били закупени от този сайт.  Ако сте закупили продуктите си от магазин или от друг сайт, то тези продукти трябва да бъдат върнати в съответния магазин или мястото, от където сте ги купили.

         

       2. Ако по някаква причина не сте доволни от вашите продукти, моля следвайте процедурата по връщане на стоки, за да можем да Ви помогнем с връщането на Вашата поръчка. Запазваме си правото да откажем връщането на продукти, които не са върнати в съответсвие с нашата процедура и може да изискваме от Вас да платите доставката на такива продукти, освен ако те са повредени, не такива каквито са описани или са с незадоволително качество. Нашата процедура по връщане на стоки не се отразява на Вашите установени от Закона права.

         

       3. Като потребител, Вие имате законни права във връзка с продукти, които са повредени или не отговарят на описанието си. Ние сме законно задължени да предлагаме продукти, които са в съответствие  с тези условия. Тези законни права са независими от вашето право за връщане на продукт и възвръщане на парите Ви описани по-горе, нито от нещо друго в тези правила. Нищо в тези условия няма да повлияе на тези законови права.

         

       4. В случай, че сте използвали промо код за Вашата поръчка, моля имайте в предвид, че стойността му се разделя порпорционално към цената на артикула. В случай на връщане, ще получите обратно сумата платена за върнатия артикул минус използвания размер на промоция. С това ще изгубите промоционалния код на върнатия артикул.

         

 1. Процедура по връщане

   

  А. Право на връщане

   

  Имате правото да отмените поръчка или да върнете поръчан продукт без да давате причина за това. Това право продължава в рамките на 14 дни след деня в който Вие (или човек посочен от вас) физически се сдобие с продуктите. Ако пожелаете да размените продукитете си, размяната ще бъде отчетена като връщане, парите Ви ще Ви се възвърнат както следва от тази клауза и след това ще можете да направите нова поръчка за заменените продукти.

   

  За да упражните правото си да отмените поръчка, трябва да ни информирате относно Вашето решение, като ни пишете на следния имейл: cs@ginzamode.com или чрез регистрирано писмо на нашия пощенски адрес, заявявайки, че искате да упражните правото си за отмяна на поръчката. Необходимо е да ни изпратите имейла или писмото си преди да е изтекло правото Ви за отмяна.  Ние ще Ви изпратим официлано потвърждение на отменената Ви поръчка чрез имейл. Моля пазете потвърждението на всеки имейл или писмо, за да докажете кога сте го изпратили. Ще Ви помолим да използвате отново опаковката на поръчката си, за да може да продължите с връщането.  Моля върнете артикулите в ново състояние – без да са употребявани, носени или прани. Всички опаковки (найлони и/или кутии) и етикети трябва да са прикрепени към продадените артикули, както са били фабрично. Молим да използвате за връщане адреса ни от фактурата, както и оригиналния пакет и да се уверите, че сте го затворили добре. Молим, изпратете пакета за ваша сметка по същия начин, по който сте го получили – чрез куриер или поща. Моля, имайте предвид, че не можем да възстановим разходите за връщането. Уверете се, че пазите доказателството за връщането докато получите имейл за потвърждение. Парите Ви ще бъдат върнати веднага след като нашият екип отговарящ за качеството получи и провери Вашия пакет. Всички артикули, за които не е спазена процедурата по връщане ще Ви бъдат върнати без да получите парите си обратно. Молим Ви да изчакате до 15 работни дни в които да се свържем с Вас, преди Вие да ни потърсите отново. Благодарим Ви за разбирането.

   

  Процедурата по връщането на Вашите пари ще бъде задействана и те ще Ви бъдат изплатени в срок от 14 (четиринадесет) дни след като сме получили върнатите от Вас продукти.  Можем да задържим възстановяването на сумата докато не сме получили обратно артукилите. Ако решите да откажете поръчката си преди тя да Ви бъде доставена, то тогава ще Ви върнем парите до не по-късно от 14 (четиринадесет) дни след деня, в който сте я отменили. Ще получите парите си обратно по същия начин, по който сте платили за поръчката си.