search
  • bg
  • Език
    Валута

За GINZA MODE

GINZA MODE е висококачествена, съвременна марка дрехи с английски и японски корени. Съчетанието на елементи от японската култура, характерни източни графики, вечните латински философски послания и италиански стил, правят марката уникална и неподражаема. GINZA MODE е за тези, които не се страхуват от разнообразието и ценят стойността на това, което обличат. GINZA MODE е нестандартна и модерна. Всеки от продуктите носи собствено уникално послание като отражение на нас самите. И разказва своята собствена история. Именно чрез дрехите си можеш да промениш не само начина, по който те възприемат околните, но и начина, по който ти самият мислиш за себе си. GINZA MODE излиза извън рамките на casual outfit. Индивидуално изработена, с личен ръчно подписан етикет. GINZA MODE не е дреха, а “творба”, произведение на изкуството, която прави невербален диалог между този, който носи дрехата и останалия свят. Не поднасяш наготово формулировка за себе си. Даваш възможност за разговор, за въпросителни.

Защо GINZA MODE:

 

GINZA MODE e среща на новото и старото, на дълбоките по смисъл послания, използвани върху най- семплия и лесен вариант в модата- тениската. Философските, вечни и екзистенциални послания не са върху платно, или папирус, а върху тениска- символа на забързания ни живот. Тениската:  събирателния образ на забързания свят, която най- ясно и категорично символизира новото време.

 

GINZA ergo sum

Защо вечните философски послания и символи? Защото тези послания са вечни, защото важат както и във времето, в което са сътворени, така и в днешно време. Защото  всеки  има (поне) две страни - добра и лоша, силна и слаба, страхлива и героична. Да бъдеш непобедим (invincible) и боец (warrior), смел и с чест (honour) и дори понякога над всичко (Supero Omnia).Продуктите на GINZA MODE  са Made in HEAVEN. Сътворени в Рая, за да им се наслаждаваме и ценим. Също като живота.

 

За GINZA хора:

За съвременния warrior gentleman 戦士の紳士 От рокера до бизнесмена. За модерния GINZA човек, който носи не просто тениска, а тениска GINZA MODE. За мъже. За тези, които не се страхуват да бъдат забелязани. За тези, които са дръзки и смели. 生きるLive life! 愛の人生 Love life! Like life. Be life.

 

Къде можете да намерите GINZA MODE:

Maрката се продава в над 30 страни по света, и присъства в над 40 магазина в Европа. В България продуктите на GINZA MODE се дистрибутират от Global Brands (www.globalbrands.bg ) и можете да ги откриете в магазините Fusion и Scandal  в София, Пловдив, Варна и Бургас https://globalbrands.bg/bg/stores Както и онлайн на: https://ginzamode.com и https://www.globalbrandsstore.com/bg/brands/ginza-mode