search
 • bg
 • Език
  Валута

Правила за поверителност

 

Политика за поверителност

 

Гинза Мод цени Вашата сигурност и се отнася конфиденциално с личната Ви информация. С оглед на закона за защита на информацията (закона), контрол над защитата на информацията Ви е ограничена до Гинза Мод ООД като оператор на сайта.

Компанията ни е регистрирана в България под номер 204729249. Регистрирани сме на адрес: София 1407, ж.г. Южен парк, бл.122, вх. А, офис 3. Ще използваме Вашата информация само в съответствие с политиката ни за поверителност. Чрез използване на сайта ни, Вие се съгласявате с подобно обработване на данните Ви. Когато създавате акаунт ще бъдете помолени да ни предоставите следното: име, адрес на плащане, адрес за доставка, имейл адрес, телефонен номер и парола. Когато правите поръчка ще са ни нужни и Вашите детайли по кредитна/дебитна карта. Възможно е и да Ви поискаме и друга информация като например възрастта Ви ако участвате в  организирано от нас състезание или играете за награда. Също така е възможно да се сдобием с инфорамция относно употребата Ви на нашия сайт с цел да го доразвием и подобрим. Ще използваме Вашата информация за следните цели:

 

 • Да Ви предлагаме съдържание от сайта, да облсужваме поръчки, да доставяме продукти, да обработваме плащания и връщания на пари, както и да даваме отчети.

 • Да контактуваме с Вас относно поръчки и да ви снабдяваме с електрoнна касова бележка.

 • Да подновяваме архива си и да поддържаме акаунта Ви.

 • За статистически данни с цел подобряване на сайта и обслужването ни.

 • Да предпазим или откриваме измами или злоупотреби на нашия сайт както и да дадем правото на трети лица да изпълняват технически, логистични или други функции вместо нас.

 • Да се свързваме с вас по имейл, поща или телефон с цел да получим Вашето мнение  и коментари относно нашите услуги, както и в случаите когато дадете съгласието да Ви информираме за продукти, промоции, игри и специални наши оферти, които могат да представляват интерес за Вас.

   

  Няма да споделяме личната Ви информация на трети лица извън нас освен в долуописаните ограничени обстоятелства.

  Можем да дадем личната Ви информация на внимателно подбрани доставчици на услуги и агенти, които се грижат за елементи от сайта ни и обработват информация от Ваше име. В това число може да влизат фирми, които се занимават с технологични услуги като хостинг за сърварите ни и разпределение на имейли, както и фирмени партньори, които се занимават с доставки. Понякога можем да даваме инфорамцията Ви на  внимателно подбрани агенции за обслужване на клиенти с цел да проучват и анализират от наше име, така че ние да можем да наблюдаваме и подобряваме услугите, които предлагаме на Вас и други клиенти. Когато се осъществява такова споделяне на данните Ви, това ще се извършва при договорни споразумения с нас и в съответсвтие с изискванията на закона за защита на личните данни.

   

  Можем и да събираме информация и статистика с цел да наблюдаваме употребата на сайта, което ще ни помогне да го доразвием наред с нашите услуги и можем да даваме тази събрана информация на трети лица. Тези статистически данни обаче няма да включват информация, с която може да се идентифицира даден човек. Можем да използваме Вашата информация при обработване на Вашите заявки за стоки и услуги с цел да предотвратим измами. Можем да споделяме личната Ви информация на нашите дъщерни дружества, принадлежащи ни компании и наследници на нашия бизнес. Ние не пазим детайлите по крединтите Ви карти. Финансовите транзакции се осъществяват директно и сигурно с помощта на нашите доставчици за обработка на плащания.

   

  Цялата събрана за вас информация се обработва съобразно с GDPR 2018 (Европейска Регулация за Защита на Данните) и остава в Европейския Съюз и няма да се предава или обработва извън Европейския Съюз. В слувай, че ви е нобходима допълнителна информация за вашите права, моля използвайте линка към Комисията за Защита на Личните Данни https://www.cpdp.bg/

   

  Можете да се абонирате за нашия информационен бюлетин като кликнете на съответното поле при регистрация или отделно на нашата страница за тази цел, ако все още не искате да си правите акаунт. В случай, че искате да се откажете от абонамента за информационен бюлетин, пишете ни на имейл: cs@ginzamode.com съз заглавна линия „Отпишете ме“. Моля да ни дадете до 5 дни, в които да обработим заявката Ви за отказ от информационен бюлетин.

   

  Нашият сайт си служи със съвременни процедури за запазване на личната Ви информация. Освен това, защитаваме сигурността на Вашата информация при предаването и като използваме софтуерът за криптиране Secure Sockets Layer (SSL). Разполагаме с подходящи мерки за сигурност в нашeто оборудване срещу загубата, злоупотребата или изменението на информация, която сме взели за Вас чрез нашия уебсайт.

   

  Бисквитка е малка част информация, изпратена от уеб сървър към уеб браузър, която позволява на сървъра да събира информация от браузъра. Използваме курабийки, за да следим текущата Ви сесия за пазаруване, за да персонализираме вашето изживяване и за да събираме артикули в кощницата.

   

  Повечето браузъри Ви дават възможност да изключите курабийките. Ако се интересувате как да направите това, моля погеднете в помощното меню на Вашия браузър. Имайте в предвид обаче, че ако не приемете Курабийките, Вашето потребителско изживяване ще бъде засегнато и няма да можете пълноценно да поръчвате продукти от сайта ни.

   

  Понякога можем да предлагаме определени услуги предоставяни от трети лица чрез нашия сайт. За да имате достъп до тези услуги трябва да си направите регистрация със съответните трети лица и да имате директен контакт с тях. Искаме да отбележим, че те си имат собстени политики за конфиденциалност и ние не носим отговорност за техните политики. Молим Ви да се запознаете с политиките, преди да давате каквато и да е лична информация на тези уебсайтове.

   

  Всякакви промени в нашата политика за в бъдеще ще бъдат публикувани на тази страница.