search
  • bg
  • Език
    Валута

Често задавани въпроси

 

Колко време ще отнеме връщането на поръчка?

Моля, позволете 14 работни дни от получаването на стоките Ви в склада ни за връщане и възстановяване на сумата. Ще получите имейл за потвърждение, след като вашето връщане е било обработено с нов номер за проследяване за размяна на стоки или разписка за връщане на сумата.

 

Мога ли да поръчам моята поръчка за друга държава?

За да разберете дали предлагаме доставка за тази страна, моля, проверете дали тя е опция в падащото меню със страни. Ако не виждате страната си за доставка, ние не можем да го доставим в тази страна.

 

Мога ли да заменя поръчката си с друг артикул?

Ако искате да замените поръчката си, ще трябва първо да върнете поръчката си за възстановяване и да направите нова поръчка.

 

Мога ли да отменя поръчката си?

Можете да анулирате поръчката си по всяко време, преди да бъде изпратена. Ще Ви бъде възстановени сумата за покупката. Ако поръчката ви е изпратена и искате да я анулирате, трябва при получаване да я върнете обратно, съгласно условията за връщане.

 

Къде мога да намеря таблица за размерите?

Можете да намерите нашата таблица с указания за размера на всяка страница с продукт под връзката "Размерна таблицата". Основните измервания могат да бъдат намерени и в падащото меню "Размер".

 

Нуждая ли се от поръчка на акаунт?

Не. Можете да направите поръчката си като гост, без да създавате профил.        Създаването на профил обаче ще ви помогне да проследявате поръчките си, да използвате списъка с желания, да получавате промоционални известия и ваучери и да имате много други предимства.

 

Мога ли да получа поръчката си в Пощенска кутия

За съжаление не доставяме до пощенски кутии

 

Получихте ли моето върната поръчка?

Моля, проверете информацията за проследяване на връщането, за да видите дали сме получили обратно поръчка Ви. Веднъж получена, моля, дайте ни 14 работни дни за връщане да бъдат обработени. След като бъде обработена, ще получите имейл за потвърждение.

 

Какъв размер трябва да поръчам?

Много е трудно да се препоръча кой размер да се купува, тъй като всеки човек има свои собствени предпочитания за това как дадена дреха трябва да му стои и да се чувства. Продуктите ни са вталени, така че ние препоръчваме това да се вземе под внимание при поръчка.

 

За всякакви въпроси относно маркетинга, PR и сътрудничество, моля, изпратете ни имейл на marketing@ginzamode.com